logo lichtblauwebg
Dirk Battheu & Etchel Mens


+32 (0)57 36 46 11 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reservaties pas definitief na telefonische bevestiging.
FR EN Google+

Nieuws

nieuws

 

      Momenteel zijn we op zoek naar keuken en zaal medewerkers.

 (jobstudent-weekendwerk-vast contract) 

         Tel 057 36 46 11    

       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

       

 

Gesloten op vrijdagavond 5, zaterdag 6 en zondag 7 augustus                                                                                                                                                                                             

      We zijn met verlof vanaf zaterdag 27 augustus tot en met vrijdag 9 september

 

                                                      

 

                                                                   LUXE BARBECUE OP ZONDAG 14 AUGUSTUS 85 EURO PP ALL IN ( vanaf 12u3O, reservatie gewenst)

                               ELKE WEEKDAG (woensdagmiddag, donderdagmiddag, vrijdagmiddag)  3 GANGEN LUNCH MENU 27 EURO PP EXCLUSIEF DRANKEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blijf op de hoogte van ons nieuws en schrijf je hier in:

Over ons

TPL_SUBTITLE_OVER_ONS
"Genieten smaakt naar meer", zegt men en dat is juist hetgeen waar we naar streven.
"Ongecompliceerd, authentiek en vooral tijdloos genieten".
  •  
    DSC 0001

    Met veel enthousiasme stropen wij de mouwen op om onze droom te verwezenlijken in het West-Vlaamse land. Wij heten u natuurlijk van harte welkom in ons restaurant 't Blauwers Huys.

  •  
    DSC 0004

    Wij serveren maandelijks afwisselend een gastronomisch 3 of 4 gangenmenu en van woensdag t/m vrijdag serveren wij een lunchmenu en onze seizoenssuggesties.

  •  
    Sample image

    Daarnaast verzorgen wij graag uw feesten, vergaderingen en traiteurdiensten.

    Graag zien wij u binnenkort.
    Dirk en Etchel

  • Maandmenu

    TPL_SUBTITLE_MAANDMENU

    DSC 0038

    Voorgerecht

    Gebakken zeebaars met een terrine van charlotte aardappel, crab en zure room, crême van mierikswortel en zachte salsa

    *Tussengerecht

    Gegrilde Gamba's met geconfijte venkel, jus van schaaldieren en kruidenpesto

    DSC 0098

    Hoofdgerecht

    Gevulde Kwartel en zijn geconfijte billetjes, gestoofde sperziebonen en rode ui, fondant aardappel, tempura van courgettebloem en gevogeltejus

    Nagerechten

    Gepocheerde peertje in vanille met een parfait van mokka, creme van tiramissu en genoise 

    DSC 0017 liggend

    Prijs

    50 euro - 3 gangen

    supplement aangepaste wijnen 15 euro

    60 euro - 4 gangen met tussengerecht

    supplement aangepaste wijnen 20 euro

    * Indien u graag opteert voor het tussengerecht als voorgerecht: 5 euro supplement

    DSC 0085 liggend

    Assortiment Kazen

    8 euro supplement

    Menu per tafel

    Om u beter te bedienen, vragen wij u vriendelijk om een eenvormige menukeuze bij gezelschappen van 6 personen

    Lunchmenu en suggesties

    TPL_SUBTITLE_LUNCHMENU_EN_SUGGESTIES

    !--

    -->

    Seizoenssuggesties

    Voorgerechten

    • Gebakken Ganzenlever met gekarameliseerde appeltjes en Calvados
    • Gebakken Zeebaars met een terrine van charlotte aardappel, crab en zure room, creme van mierikswortel en zachte salsa
    • Gegrilde Gamba's met geconfijte venkel, jus van schaaldieren en kruidenpesto
    • King Crab in kruidenkorst, blanke boter met tomaat en sjalot
     

    Hoofdgerechten

    • King crab in kruidenkorst, blanke boter met tomaat, sjalot en gestoomde rijst
    • Gevulde kwartel en zijn geconfijte billetjes, gestoofde sperzieboontjes en rode ui, tempura van courgettebloem en gevogeltejus
    • Op de graat gebakken Tarbot met gestoofde groenten en dijonaise saus
    • Filet Pur met seizoens groenten, pommes pont neuf en kalfjus met rode wijn
    • Filet Pur ‘Rossini’

    Lunchmenu

    Wij serveren elke weekdag een lunchmenu volgens de Chef aan 27 EUR per persoon
    (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert)

    DSC 0009

    Contact

    TPL_SUBTITLE_CONTACT

    't Blauwers Huys is open van woensdag t.e.m/ zondagmiddag voor lunch vanaf 12u en diner vanaf 18u30. Zaterdag vanaf 18u30.

    Zaterdagmiddag, zondagavond, maandag & dinsdag gesloten, behalve voor groepsreservaties.

    Uw reservatie is enkel definitief na telefonische bevestiging.

    • Please use a REAL email address so that we can get back to you.

    Route

    TPL_SUBTITLE_ROUTE