logo lichtblauwebg
Dirk Battheu & Etchel Mens


+32 (0)57 36 46 11 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reservaties pas definitief na telefonische bevestiging.
FR EN Google+

Nieuws

Nieuws bij 't Blauwers Huys

Kerstmenu

Nieuwjaarsmenu 2016

Oudejaarsavond

nieuws

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blijf op de hoogte van ons nieuws en schrijf je hier in:

Over ons

TPL_SUBTITLE_OVER_ONS
"Genieten smaakt naar meer", zegt men en dat is juist hetgeen waar we naar streven.
"Ongecompliceerd, authentiek en vooral tijdloos genieten".
  •  
    DSC 0001

    Met veel enthousiasme stropen wij de mouwen op om onze droom te verwezenlijken in het West-Vlaamse land. Wij heten u natuurlijk van harte welkom in ons restaurant 't Blauwers Huys.

  •  
    DSC 0004

    Wij serveren maandelijks afwisselend een gastronomisch 3 of 4 gangenmenu en van woensdag t/m vrijdag serveren wij een lunchmenu en onze seizoenssuggesties.

  •  
    Sample image

    Daarnaast verzorgen wij graag uw feesten, vergaderingen en traiteurdiensten.

    Graag zien wij u binnenkort.
    Dirk en Etchel

  • Maandmenu

    TPL_SUBTITLE_MAANDMENU
     
    •  
      DSC 0038

      Voorgerecht

      Carpaccio van knolselder met een tartaar van zeebaars, gerookte paling, crême van haringcaviaar en eekhoorntjesbrood

       

      *Tussengerecht

       Gebakken St Jacobsvruchten met schorseneren, mousseline van pastinaak en een schuim van butternut

       

    •  
      DSC 0098

      Hoofdgerecht

      Kalfslende en zwezerik met gestoofde andijvie, knolselder, geconfijte sjalot, fondant aardappel en kalfjus

      Nagerechten

      Meringue gevuld met rode vruchten, sabayon van kriek en parfait van passievrucht

    •  
      DSC 0017 liggend

      Prijs

      50 euro - 3 gangen

      supplement aangepaste wijnen 15 euro

      60 euro - 4 gangen met tussengerecht

      supplement aangepaste wijnen 20 euro

      * Indien u graag opteert voor het tussengerecht als voorgerecht: 5 euro supplement

    •  
      DSC 0085 liggend

      Assortiment Kazen

      8 euro supplement

      Menu per tafel

      Om u beter te bedienen, vragen wij u vriendelijk om een eenvormige menukeuze bij gezelschappen van 6 personen. Het menu loopt vanaf zondag 10/01/2016 

    Lunchmenu en suggesties

    TPL_SUBTITLE_LUNCHMENU_EN_SUGGESTIES
    • Lunchmenu

      DSC 0009

      Wij serveren elke weekdag een lunchmenu volgens de Chef aan 27 EUR per persoon
      (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert)

    Seizoenssuggesties

     
    DSC 0002-->

      

     

     

     

    Seizoensuggesties

     

    Voorgerechten

    Gebakken Ganzenlever met gekarameliseerde appeltjes en Calvados

    Carpaccio van knolselder met een tartaar van zeebaars, gerookte paling creme van haringcaviaar en eekhoorntjesbrood

    Gebakken St Jacobsvruchten met gestoofde schorseneren, mousseline van pastinaak, butternut en winterpostelein

    King Crab in kruidenkorst, blanke boter met tomaat en sjalot

    6 Of 9 Platte Zeeuwse oesters N° 4

     

    Hoofdgerechten

    King crab in kruidenkorst, blanke boter met tomaat, sjalot en gestoomde rijst
     
    Gebakken Kalfslende en zwezerik met gestoofde andijvie, geconfijte sjalot, fondant aardappel en kalfjus
     
    Op de graat gebakken Tarbot met gestampte aardappel, geconfijte prei en dijonaise saus
     
    Filet Pur met seizoens groenten, pommes pont neuf en kalfjus met rode wijn

    Filet Pur ‘Rossini’
     
     
     
     
     

    Contact

    TPL_SUBTITLE_CONTACT

    't Blauwers Huys is open van woensdag t.e.m/ zondagmiddag voor lunch vanaf 12u en diner vanaf 18u30. Zaterdag vanaf 18u30.

    Zaterdagmiddag, zondagavond, maandag & dinsdag gesloten, behalve voor groepsreservaties.

    Uw reservatie is enkel definitief na telefonische bevestiging.

    • Please use a REAL email address so that we can get back to you.

    Route

    TPL_SUBTITLE_ROUTE