logo lichtblauwebg
Dirk Battheu & Etchel Mens


+32 (0)57 36 46 11 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reservaties pas definitief na telefonische bevestiging.
FR EN Google+

Nieuws

nieuws

Jaarlijkse verlofperiodes 

 

 Wij zijn gesloten op vrijdagavond 4 augustus tot en met dinsdag 8 augustus

en vanaf zaterdag 26 augustus tot en met vrijdag 8 september

 

 

 

 

Dirk's Casual Cooking

Casual traiteurgerechten 'Blauwers Huys style' te verkrijgen (vanaf 10 personen),

af te halen en heerlijk genieten bij u thuis.

 

- Babykreeft in de oven, witte wijnsaus met tomaat, look en tuinkruiden

- Curry van rund of gevogelte, gebakken rijst en salade van wortel/kool/koriander en yoghurt

- Bisque van kreeft met garnituur

 

 

 

En uiteraard serveren wij elke weekdag een LUNCHMENU (voorgerecht, hoofdgerecht, dessert) aan 30 euro

Smakelijke groet, Dirk en Etchel

     

                                                                  Momenteel zijn wij op zoek naar leuke, gemotiveerde collega's in de keuken, zaal, schoonmaak

 Interesse? contacteer ons www.tblauwershuys.be

Blijf op de hoogte van ons nieuws en schrijf je hier in:

Over ons

TPL_SUBTITLE_OVER_ONS
"Genieten smaakt naar meer", zegt men en dat is juist hetgeen waar we naar streven.
"Ongecompliceerd, authentiek en vooral tijdloos genieten".
  •  
    DSC 0001

    Met veel enthousiasme stropen wij de mouwen op om onze droom te verwezenlijken in het West-Vlaamse land. Wij heten u natuurlijk van harte welkom in ons restaurant 't Blauwers Huys.

  •  
    DSC 0004

    Wij serveren maandelijks afwisselend een gastronomisch 3 of 4 gangenmenu en van woensdag t/m vrijdag serveren wij een lunchmenu en onze seizoenssuggesties.

  •  
    Sample image

    Daarnaast verzorgen wij graag uw feesten, vergaderingen en traiteurdiensten.

    Graag zien wij u binnenkort.
    Dirk en Etchel

  • Maandmenu

    TPL_SUBTITLE_MAANDMENU

    DSC 0038

    Voorgerecht

    Gebakken Grietfilet met een salsa van zuiderse groenten, kaviaar van aubergines, crême van artisjok en tempura van courgettebloem

    *Tussengerecht

    Gegrilde Gamba's met een risotto van jonge ui en spinazie, gedroogde tomaat en beurre Café de Paris

    DSC 0098

    Hoofdgerecht

    Rundfilet gevuld met gekonfijte sjalot, gestoofde haricots vert, wortel, fondant aardappel en kalfjus met porto en tijm

    Nagerecht

    Blanc manger van platte kaas en vanille met een sorbet van meloen, jus van passievrucht, verse meloen en espuma van mascarpone

    Bovenstaand menu vanaf zaterdag 1 juli

     

     

     

     

     

    DSC 0017 liggend

    Prijs

    50 euro - 3 gangen

    supplement aangepaste wijnen 15 euro

    60 euro - 4 gangen met tussengerecht

    supplement aangepaste wijnen 20 euro

    * Indien u graag opteert voor het tussengerecht als voorgerecht: 5 euro supplement

    DSC 0085 liggend

    Assortiment Kazen

    8,50 euro supplement

    Kazen in plaats van dessert 5 euro supplement

    Menu per tafel

    Om u beter te bedienen, vragen wij u vriendelijk om een eenvormige menukeuze bij gezelschappen van 6 personen

    Lunchmenu en suggesties

    TPL_SUBTITLE_LUNCHMENU_EN_SUGGESTIES

    Seizoenssuggesties

    Wij werken met dagverse producten, prijs en beschikbaarheid afhankelijk van marktaanbod.Voedsel allergieen en of speciale dieten, gelieve op voorhand aan ons bekend te maken

    Voorgerechten

    • Gebakken Ganzenlever met gekarameliseerde appeltjes en Calvados
    • Gebakken grietfilet met een salsa van zuiderse groenten, kaviaar van aubergines, crême van artisjok en tempura van courgettebloem
    • Gegrilde Gamba's met een risotto van jonge ui, spinazie, gedroogde tomaat en beurre Café de Paris
    • King Crab in kruidenkorst, blanke boter met tomaat en sjalot

    Hoofdgerechten

    • King crab in kruidenkorst, blanke boter met tomaat, sjalot en gestoomde rijst
    • Filet van rund gevuld met gekonfijte sjalot, gestoofde haricots vert, wortel, fondant aardappel en kalfjus met porto en tijm
    • Op de graat gebakken Tarbot met gestoofde groenten en dijonaise saus
    • Krokant gebakken Zeebaars met gestoofde jonge spinazie, jonge groenten en blanke boter met citroengras

    Lunchmenu

    Wij serveren elke weekdag een lunchmenu volgens de Chef aan 30 euro pp.
    (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert)

     

    Contact

    TPL_SUBTITLE_CONTACT

    't Blauwers Huys is open van woensdag t.e.m/ zondagmiddag voor lunch vanaf 12u en diner vanaf 18u30. Zaterdag vanaf 18u30.

    Zaterdagmiddag, zondagavond, maandag & dinsdag gesloten, behalve voor groepsreservaties.

    Uw reservatie is enkel definitief na telefonische bevestiging.

    Route

    TPL_SUBTITLE_ROUTE