logo lichtblauwebg
Dirk Battheu & Etchel Mens


+32 (0)57 36 46 11 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reservaties pas definitief na telefonische bevestiging.
FR EN Google+

zomer 2019

TPL_SUBTITLE_ZOMER_2019

 

SEPTEMBER 2019

___________________________________

 

 RENTREE MENU

 

Gebakken Gamba's met gestoofde prei en beurre Café de Paris

-----

2 Sliptongetjes  met een mousseline van aardappel, jonge spinazie en een sauce vin blanc met tomaat

of

Filet van wilde Eend met gebakken Eendelever, crême van knolselder, gekonfijte sjalot, Parijse champignons en jus van gevogelte met Banjuls

----- 

Café Glacé met een espuma van amaretto

Prijs per persoon exclusief dranken 40 euro    -   enkel op woensdag/donderdag/vrijdag

 

 

PLATEAU CRUSTACES

Oesters, Gamba's, Bigornaux, Palourdes, Mosselen, Half Babykreeftje, Roze garnalen, Grijze garnalen, Bulots

Prijs per persoon 45 euro

Reservatie min. 2 dagen voordien 

 

3 - 4 - 5 GANGEN MAANDMENU

scroll verder naar beneden om ons 3-4-5 gangen maandmenu na te lezen

 

LUNCH MENU

Wekelijks 3 gangen lunchmenu aan 34 euro exclusief dranken

(woensdagmiddag/donderdagmiddag/vrijdagmiddag)

Terug te vinden op sociale media (facebook/instagram)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws

Blijf op de hoogte van ons nieuws en schrijf je hier in:

Over ons

TPL_SUBTITLE_OVER_ONS
"Genieten smaakt naar meer", zegt men en dat is juist hetgeen waar we naar streven.
"Ongecompliceerd, authentiek en vooral tijdloos genieten".
  •  
    DSC 0001

    Met veel enthousiasme stropen wij de mouwen op om onze droom te verwezenlijken in het West-Vlaamse land. Wij heten u natuurlijk van harte welkom in ons restaurant 't Blauwers Huys.

  •  
    DSC 0004

    Wij serveren maandelijks afwisselend een gastronomisch 3 of 4 gangenmenu en van woensdag t/m vrijdag serveren wij een lunchmenu en onze seizoenssuggesties.

  •  
    Sample image

    Daarnaast verzorgen wij graag uw feesten, vergaderingen en traiteurdiensten.

    Graag zien wij u binnenkort.
    Dirk en Etchel

  • Maandmenu

    TPL_SUBTITLE_MAANDMENU

    DSC 0038

    Voorgerecht

    Filet van Rode Poon met een mousseline van aardappel en een sauce vin blanc met tomaat, mossel, grijze garnalen en kervel

    *Tussengerecht

    Gebakken St Jacobsvruchten met gestoofde jonge prei en beurre Café de Paris

     

    DSC 0098

    Hoofdgerecht

    Gevulde kwartel en gekonfijte billetjes met een crême van knolselder, doperwtjes, jonge wortel en jus van gevogelte met banjuls

    Nagerecht

    Genoise met een mousse van bittere chocolade, karamel, vanilleijs en espuma van advocaat

     

    ***** extra tussengerecht 5 gangen 65 euro

    Filet van Tong en Platte zeeuwse oester geglaçeerd en jonge spinazie

    Bovenstaand maandmenu vanaf woensdag 4 september

     

     

     

     

     

     

     

     

    DSC 0017 liggend

    Prijs

    50 euro - 3 gangen

    supplement aangepaste wijnen 15 euro

    60 euro - 4 gangen met tussengerecht

    supplement aangepaste wijnen 20 euro

    * Indien u graag opteert voor het tussengerecht als voorgerecht: 5 euro supplement

    DSC 0085 liggend

    Assortiment Kazen

    9,50 euro supplement

    Kazen in plaats van dessert 6 euro supplement

    Menu per tafel

    Om u beter te bedienen, vragen wij u vriendelijk om een eenvormige menukeuze bij gezelschappen van 6 personen

    Lunchmenu en suggesties

    TPL_SUBTITLE_LUNCHMENU_EN_SUGGESTIES

    Seizoenssuggesties

    Wij werken met dagverse producten, prijs en beschikbaarheid afhankelijk van marktaanbod.Voedsel allergieen en of speciale dieten, gelieve op voorhand aan ons bekend te maken

    Momenteel werken wij met een 3-4-5 gangen maandmenu - Rentree menu - lunchmenu

     

     

     
     

     

     

    Lunchmenu

    Wij serveren elke weekdag een lunchmenu volgens de Chef aan 34 euro pp.
    (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert)

     

    Contact

    TPL_SUBTITLE_CONTACT

    Uw reservatie is enkel geldig na telefonische of geschreven bevestiging van ons.

    Openingsuren

    TPL_SUBTITLE_OPENINGSUREN

    Openingsdagen

    Woensdagmiddag - Donderdagmiddag - Vrijdagmiddag/avond - Zaterdagavond - Zondagmiddag

    Woensdagavond en Donderdagavond op reservatie enkel vanaf 6 Personen vanaf de maand september tot en met juni

    (tijdens de maanden juli en augustus zijn wij open op woensdagavond en donderdagavond)

    Sluitingsdagen

    Maandag - Dinsdag - Zaterdagmiddag - Zondagavond met uitzondering van groepsreservaties.

    Openingstijden

    Lunch/middag vanaf 12 uur

    Avond vanaf 18u30

     

     

    Route

    TPL_SUBTITLE_ROUTE