logo lichtblauwebg
Dirk Battheu & Etchel Mens


+32 (0)57 36 46 11 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reservaties pas definitief na telefonische bevestiging.
FR EN Google+

Herfst 2019

TPL_SUBTITLE_HERFST_2019

 

OKTOBER 2019

___________________________________

 

ONTDEK ONS NIEUWE 3/4/5 GANGEN MAANDMENU EN SCROLL NAAR ONDER

vanaf zaterdag 16 oktober

 

 RENTREE MENU

 

Gebakken Gamba's met gestoofde prei en beurre Café de Paris

-----

2 Sliptongetjes  met een mousseline van aardappel, jonge spinazie en een sauce vin blanc met tomaat

of

Patrijs met gestoofd witloof, knolselder, gekonfijte sjalot en pommes fondant 

----- 

Café Glacé met een espuma van amaretto

Prijs per persoon exclusief dranken 40 euro    -   enkel op woensdag/donderdag/vrijdag

 

 

PLATEAU CRUSTACES

Oesters, Gamba's, Bigornaux, Palourdes, Mosselen, Half Babykreeftje, Roze garnalen, Grijze garnalen, Bulots

Prijs per persoon 45 euro

Reservatie min. 2 dagen voordien 

 

3 - 4 - 5 GANGEN MAANDMENU

scroll verder naar beneden om ons 3-4-5 gangen maandmenu na te lezen

 

LUNCH MENU

Wekelijks 3 gangen lunchmenu aan 34 euro exclusief dranken

(woensdagmiddag/donderdagmiddag/vrijdagmiddag)

Terug te vinden op sociale media (facebook/instagram)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws

Blijf op de hoogte van ons nieuws en schrijf je hier in:

Over ons

TPL_SUBTITLE_OVER_ONS
"Genieten smaakt naar meer", zegt men en dat is juist hetgeen waar we naar streven.
"Ongecompliceerd, authentiek en vooral tijdloos genieten".
  •  
    DSC 0001

    Met veel enthousiasme stropen wij de mouwen op om onze droom te verwezenlijken in het West-Vlaamse land. Wij heten u natuurlijk van harte welkom in ons restaurant 't Blauwers Huys.

  •  
    DSC 0004

    Wij serveren maandelijks afwisselend een gastronomisch 3 of 4 gangenmenu en van woensdag t/m vrijdag serveren wij een lunchmenu en onze seizoenssuggesties.

  •  
    Sample image

    Daarnaast verzorgen wij graag uw feesten, vergaderingen en traiteurdiensten.

    Graag zien wij u binnenkort.
    Dirk en Etchel

  • Maandmenu

    TPL_SUBTITLE_MAANDMENU

    DSC 0038

    Voorgerecht

    Gebakken Tongfilet met gestampte charlotte aardappel en groene olijven, knolselder, shi-ta-ke en hollandse saus

    *Tussengerecht

    Zeebaars met een crème van pastinaak, jus van palourdes, look, jonge ui en fijne groenten

     

    DSC 0098

    Hoofdgerecht

    Filet van Fazant met een ragout van linzen, groene kool, chorizo en peterselie, crème van butternut en stoemp van spruitjes

    Nagerecht

    Gekarameliseerd verloren brood met vanilleijs en appelstroop

     

    ***** extra tussengerecht 5 gangen 65 euro

    Sint jacobsvruchten met gestoofd witloof, dashi, appel en andijvie

    Bovenstaand maandmenu vanaf zaterdag 19 oktober

     

     

     

     

     

     

     

     

    DSC 0017 liggend

    Prijs

    50 euro - 3 gangen

    supplement aangepaste wijnen 15 euro

    60 euro - 4 gangen met tussengerecht

    supplement aangepaste wijnen 20 euro

    * Indien u graag opteert voor het tussengerecht als voorgerecht: 5 euro supplement

    DSC 0085 liggend

    Assortiment Kazen

    9,50 euro supplement

    Kazen in plaats van dessert 6 euro supplement

    Menu per tafel

    Om u beter te bedienen, vragen wij u vriendelijk om een eenvormige menukeuze bij gezelschappen van 6 personen

    Lunchmenu en suggesties

    TPL_SUBTITLE_LUNCHMENU_EN_SUGGESTIES

    Seizoenssuggesties

    Wij werken met dagverse producten, prijs en beschikbaarheid afhankelijk van marktaanbod.Voedsel allergieen en of speciale dieten, gelieve op voorhand aan ons bekend te maken

    Momenteel werken wij met een 3-4-5 gangen maandmenu - Rentree menu - lunchmenu

     

     

     
     

     

     

    Lunchmenu

    Wij serveren elke weekdag een lunchmenu volgens de Chef aan 34 euro pp.
    (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert)

     

    Contact

    TPL_SUBTITLE_CONTACT

    Uw reservatie is enkel geldig na telefonische of geschreven bevestiging van ons.

    Openingsuren

    TPL_SUBTITLE_OPENINGSUREN

    Openingsdagen

    Woensdagmiddag - Donderdagmiddag - Vrijdagmiddag/avond - Zaterdagavond - Zondagmiddag

    Woensdagavond en Donderdagavond op reservatie enkel vanaf 6 Personen vanaf de maand september tot en met juni

    (tijdens de maanden juli en augustus zijn wij open op woensdagavond en donderdagavond)

    Sluitingsdagen

    Maandag - Dinsdag - Zaterdagmiddag - Zondagavond met uitzondering van groepsreservaties.

    Openingstijden

    Lunch/middag vanaf 12 uur

    Avond vanaf 18u30

     

     

    Route

    TPL_SUBTITLE_ROUTE