logo lichtblauwebg
Dirk Battheu & Etchel Mens


+32 (0)57 36 46 11 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reservaties pas definitief na telefonische bevestiging.
FR EN Google+

Lunchmenu en Afhaalgerechten

TPL_SUBTITLE_LUNCHMENU_EN_AFHAALGERECHTEN

Lunchmenu woensdagmiddag 8 juli - Donderdagmiddag 9 juli - Vrijdagmiddag 10 juli

 

Gebakken zeeduivel met krokante groenten en sojadressing

-----

Tussenribstuk met boontjes, béarnaise en pommes pont neuf

-----

crème karamel

 

Prijs 35 euro pp

 

NIEUW MAANDMENU VANAF ZATERDAG 11 JULI 

Tartaar van Kalf en Kreeft met een hûre van avocado, rammenas en bouillon van tomaat

Tongfilet met gestoofde prei, jus van zeeuwse mosseltjes, beukzwammen en grijze garnalen*

Gebakken Gamba met een crème van look en sjalot en een tempura van jonge courgette**

Filet van Rund met jonge wortel, tuinbonen en rode ui, coulis van doperwtjes en aardappelgratin

Panna cotta van vanille en kokos met rode vruchten, sorbet van mango en espuma van passievrucht

3 gangen menu 55 euro

4 gangen menu 60 euro*

5 gangen menu 65 euro**

 

 

 

AFHAAL RESTAURANT 'T BLAUWERS HUYS WEEKEND (wij doen nog even verder)

VANAF WOENSDAG 10 JUNI IS OOK ONS RESTAURANT TERUG OPEN (rekening houdend met de opgelegde voorwaarden)

 

 

- Filet van zeebaars met gemarineerde tomaatjes in witte balsamico, crème van zoete aardappel en venkel Prijs VG 17 euro Prijs HG 22 euro

- Kalfsonglet met haricots vert, tuinbonen en mange tout, gratin aardappel en kalfjus met kruidenboter  22 euro

- Halve babykreeft met een nage van fijne groentjes en tagliatelle  15 euro

Hele babykreeft met een nage van fijne groentjes en tagliatelle   30 euro

- Traditionele oosterse curry van gevogelte met nasi kuning en krupuk   16 euro     

 

Suggestie

- Mini Rijsttafel (gerechtjes uit indonesische keuken)

Sate ayam&atjar/Gado Gado/Rendang/Curry/Nasi Kuning/mihoen goreng

Toppings

Seroendeng/sambal goreng/kentang/sweet&sour krupuk/emping/rempeyek

(Met serveersuggesties en makkelijke uitleg)

27,50 euro pp min. 2 personen

 

Heeft u eventueel andere wensen betreffende de gerechten, aarzel niet ons hierover te contacteren

Bestellen per email info@tblauwershuys.be of telefonisch 057/364611

Ten laatste op donderdag bestellen voor vrijdag en vrijdagochtend voor weekend

Tijdstip : onderling af te spreken

Betaling : via overschrijving of gepast geld

ALVAST BEDANKT&STAY SAFE

GROETEN

DIRK&ETCHEL

Nieuws

Blijf op de hoogte van ons nieuws en schrijf je hier in:

Over ons

TPL_SUBTITLE_OVER_ONS
"Genieten smaakt naar meer", zegt men en dat is juist hetgeen waar we naar streven.
"Ongecompliceerd, authentiek en vooral tijdloos genieten".
  •  
    DSC 0001

    Met veel enthousiasme stropen wij de mouwen op om onze droom te verwezenlijken in het West-Vlaamse land. Wij heten u natuurlijk van harte welkom in ons restaurant 't Blauwers Huys.

  •  
    DSC 0004

    Wij serveren maandelijks afwisselend een gastronomisch 3 of 4 gangenmenu en van woensdag t/m vrijdag serveren wij een lunchmenu en onze seizoenssuggesties.

  •  
    Sample image

    Daarnaast verzorgen wij graag uw feesten, vergaderingen en traiteurdiensten.

    Graag zien wij u binnenkort.
    Dirk en Etchel

  • Maandmenu

    TPL_SUBTITLE_MAANDMENU

    DSC 0038

    Voorgerecht

    Filet van Zeebaars met gemarineerde kerstomaat in witte balsamico, crème van zoete aardappel en venkel

    *Tussengerecht

    Halve Babykreeft in een nage van fijne groentjes, inktvis linguine en gekonfijte look

     

    DSC 0098

    Hoofdgerecht

    Kalfsonglet met haricots vert, tuinbonen en mange tout, fondant aardappeltje, sjalot en kalfjus met kruidenboter

    Nagerecht

    Verse aardbeien met een bavarois van rode vruchten, vanilleijs en espuma van passievrucht

    *** extra tussengerecht 5 gangen

    Zeeduivelfilet met een stoofpotje van witte en groene asperges, tomaat en morieltjes

     

    Bovenstaand menu serveren wij vanaf woensdag 10 juni 2020

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    DSC 0017 liggend

    Prijs

    55 euro 3 gangenmenu (voor-hoofd-dessert)

    60 euro 4 gangenmenu (voor-tussen-hoofd-dessert)

    65 euro 5 gangenmenu (voor-tussen-tussen***-hoofd-dessert)

    * Indien u graag opteert voor één van de tussengerechten als voorgerecht: 5 euro supplement

    DSC 0085 liggend

    Assortiment Kazen

    9,50 euro supplement

    Kazen in plaats van dessert 6 euro supplement

    Menu per tafel

    Om u beter te bedienen, vragen wij u vriendelijk om een eenvormige menukeuze bij gezelschappen van 6 personen

    Lunchmenu en suggesties

    TPL_SUBTITLE_LUNCHMENU_EN_SUGGESTIES

    Seizoenssuggesties

    Wij werken met dagverse producten, prijs en beschikbaarheid afhankelijk van marktaanbod.Voedsel allergieen en of speciale dieten, gelieve op voorhand aan ons bekend te maken

    Momenteel werken wij met een 3-4-5 gangen maandmenu - lunchmenu - afhaalgerechtjes

     

     

     
     

     

     

    Lunchmenu

    Wij serveren elke weekdag een lunchmenu volgens de Chef aan 35 euro pp.
    (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert)

     

    Contact

    TPL_SUBTITLE_CONTACT

    Uw reservatie is enkel geldig na telefonische of geschreven bevestiging van ons.

    Openingsuren

    TPL_SUBTITLE_OPENINGSUREN

    Openingsdagen

    Woensdagmiddag - Donderdagmiddag - Vrijdagmiddag/avond - Zaterdagavond - Zondagmiddag

    Woensdagavond en Donderdagavond op reservatie enkel vanaf 6 personen

    Sluitingsdagen

    Maandag - Dinsdag - Zaterdagmiddag - Zondagavond met uitzondering van groepsreservaties.

    Openingstijden

    Lunch/middag vanaf 12 uur

    Avond vanaf 18u30

     

     

    Route

    TPL_SUBTITLE_ROUTE