logo lichtblauwebg
Dirk Battheu & Etchel Mens


+32 (0)57 36 46 11 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reservaties pas definitief na telefonische bevestiging.
FR EN Google+

Verlof - Lunchmenu en Afhaalgerechten

TPL_SUBTITLE_VERLOF_-_LUNCHMENU_EN_AFHAALGERECHTEN

 VERLOF

 

 

WIJ ZIJN MET VERLOF VANAF WOENSDAG 2 SEPTEMBER TOT EN MET VRIJDAG 11 SEPTEMBER

 

Lunchmenu woensdag  - donderdag - vrijdag 

35 euro pp excl. dranken

 

 

Afhaalgerechtjes

- Halve babykreeft met een nage van fijne groentjes en tagliatelle  15 euro

Hele babykreeft met een nage van fijne groentjes en tagliatelle   30 euro

- Traditionele oosterse curry van gevogelte met nasi kuning en krupuk   16 euro     

 

Suggestie

- Mini Rijsttafel (gerechtjes uit indonesische keuken)

Sate ayam&atjar/Gado Gado/Rendang/Curry/Nasi Kuning/mihoen goreng

Toppings

Seroendeng/sambal goreng/kentang/sweet&sour krupuk/emping/rempeyek

(Met serveersuggesties en makkelijke uitleg)

27,50 euro pp min. 4 personen

Bij afhaal aanvaarden wij geen cadeaubonnen

 

Heeft u eventueel andere wensen betreffende de gerechten, aarzel niet ons hierover te contacteren

Bestellen per email info@tblauwershuys.be of telefonisch 057/364611

Ten laatste op donderdag bestellen voor vrijdag en vrijdagochtend voor weekend

Tijdstip : onderling af te spreken

Betaling : via overschrijving of gepast geld

ALVAST BEDANKT&STAY SAFE

GROETEN

DIRK&ETCHEL

Nieuws

Blijf op de hoogte van ons nieuws en schrijf je hier in:

Over ons

TPL_SUBTITLE_OVER_ONS
"Genieten smaakt naar meer", zegt men en dat is juist hetgeen waar we naar streven.
"Ongecompliceerd, authentiek en vooral tijdloos genieten".
  •  
    DSC 0001

    Met veel enthousiasme stropen wij de mouwen op om onze droom te verwezenlijken in het West-Vlaamse land. Wij heten u natuurlijk van harte welkom in ons restaurant 't Blauwers Huys.

  •  
    DSC 0004

    Wij serveren maandelijks afwisselend een gastronomisch 3 of 4 gangenmenu en van woensdag t/m vrijdag serveren wij een lunchmenu en onze seizoenssuggesties.

  •  
    Sample image

    Daarnaast verzorgen wij graag uw feesten, vergaderingen en traiteurdiensten.

    Graag zien wij u binnenkort.
    Dirk en Etchel

  • Maandmenu

    TPL_SUBTITLE_MAANDMENU

    DSC 0038

    Voorgerecht

    Carpaccio van St jacobsvruchten gemarineerd in een vinaigrette van olijfolie, notenolie en citrus, brunoise van radijsjes, bieslook en walnoten

    *Tussengerecht

    Filet van zeebaars in kruidenkorst, pastinaak, prei en jus van mosseltjes

     

    DSC 0098

    Hoofdgerecht

     Filet van rund 'Piemonte' met gebakken pleurottes, crème van artisjok, fondant aardappel en gekonfijte sjalot

    Nagerecht

     Mousse van bittere chocolade met pandan sponscake, chocoladecrumble, vanilleijs en engelse room met advocaat

    *** extra tussengerecht 5 gangen

     Jonge Tarbot met een mousseline van vitelotte aardappel, spinazie en blanke boter met oester

     

    Bovenstaand menu serveren wij vanaf zaterdag 12 augustus

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    DSC 0017 liggend

    Prijs

    55 euro 3 gangenmenu (voor-hoofd-dessert)

    60 euro 4 gangenmenu (voor-tussen-hoofd-dessert)

    65 euro 5 gangenmenu (voor-tussen-tussen***-hoofd-dessert)

    * Indien u graag opteert voor één van de tussengerechten als voorgerecht: 5 euro supplement

    DSC 0085 liggend

    Assortiment Kazen

    9,50 euro supplement

    Kazen in plaats van dessert 6 euro supplement

    Menu per tafel

    Om u beter te bedienen, vragen wij u vriendelijk om een eenvormige menukeuze bij gezelschappen van 6 personen

    Lunchmenu en suggesties

    TPL_SUBTITLE_LUNCHMENU_EN_SUGGESTIES

    Seizoenssuggesties

    Wij werken met dagverse producten, prijs en beschikbaarheid afhankelijk van marktaanbod.Voedsel allergieen en of speciale dieten, gelieve op voorhand aan ons bekend te maken

    Momenteel werken wij met een 3-4-5 gangen maandmenu - lunchmenu - afhaalgerechtjes

     

     

     
     

     

     

    Lunchmenu

    Wij serveren elke weekdag een lunchmenu volgens de Chef aan 35 euro pp.
    (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert)

     

    Contact

    TPL_SUBTITLE_CONTACT

    Uw reservatie is enkel geldig na telefonische of geschreven bevestiging van ons.

    Openingsuren

    TPL_SUBTITLE_OPENINGSUREN

    Openingsdagen

    Woensdagmiddag - Donderdagmiddag - Vrijdagmiddag/avond - Zaterdagavond - Zondagmiddag

    Woensdagavond en Donderdagavond op reservatie enkel vanaf 6 personen

    Sluitingsdagen

    Maandag - Dinsdag - Zaterdagmiddag - Zondagavond met uitzondering van groepsreservaties.

    Openingstijden

    Lunch/middag vanaf 12 uur

    Avond vanaf 18u30

     

     

    Route

    TPL_SUBTITLE_ROUTE