logo lichtblauwebg
Dirk Battheu & Etchel Mens


+32 (0)57 36 46 11 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reservaties pas definitief na telefonische bevestiging.
FR EN Google+

Nieuws - Lunchmenu

TPL_SUBTITLE__NIEUWS_-_LUNCHMENU

 

Vergeet uw Valentijn♥ niet!

Op dinsdagavond 14 FEBRUARI 'VALENTIJNDAG' zijn wij ook geopend,

reserveer alvast uw tafel

(Menu binnenkort hier op de website)

  

_____

LUNCHMENU aan 38 euro per persoon  

Woensdag 1 februari, donderdag 2 februari en vrijdag 3 februari

Voorgerecht

Lauwe ZALM-Japanse Noodles-krokante groentjes

-

Hoofdgerecht

Filet van ROG-mousseline van aardappel-prei-schorseneren

-

Nagerecht

FLENSJE-sinaasappel-Cointreau

_______ 

 

Dirk aan de pass zwart wit 

Welkom in ons team

KEUKEN - ZAAL- HULP GEZOCHT (zowel extra's, studenten, flexi-job)

Bel ons 057 36 46 11 of stuur een mailtje naar: info@tblauwershuys.be

 Restaurant 't Blauwers Huys - Hoge noenweg 3 - 8970 Poperinge

BTW 0893 032 478

Zwart wit foto vanaf paravent naar venster tuin

 

Take Away

TPL_SUBTITLE_TAKE_AWAY

Indonesian Style

MINI Indonesische rijsttafel & Soto Ayam Javaanse maaltijdsoep

View the embedded image gallery online at:
https://www.tblauwershuys.be/nl/#sigProIdfd8699d9a9

708BB099 A277 4394 B606 C20A807C4277IMG 2235IMG 2247

Download hier als pdf

!--

Nieuws van Restaurant 't Blauwers Huys

Verlof

 

-->

Nieuws

Blijf op de hoogte van ons nieuws en schrijf je hier in:

Over ons

TPL_SUBTITLE_OVER_ONS
"Genieten smaakt naar meer", zegt men en dat is juist hetgeen waar we naar streven.
"Ongecompliceerd, authentiek en vooral tijdloos genieten".
  •  
    DSC 0001

    Met veel enthousiasme stropen wij de mouwen op om onze droom te verwezenlijken in het West-Vlaamse land. Wij heten u natuurlijk van harte welkom in ons restaurant 't Blauwers Huys.

  •  
    DSC 0004

    Wij serveren maandelijks afwisselend een gastronomisch 3 of 4 gangenmenu en van woensdag t/m vrijdag serveren wij een lunchmenu en onze seizoenssuggesties.

  •  
    Sample image

    Daarnaast verzorgen wij graag uw feesten, vergaderingen en traiteurdiensten.

    Graag zien wij u binnenkort.
    Dirk en Etchel

  • Maandmenu

    TPL_SUBTITLE_MAANDMENU

    DSC 0038

    Voorgerecht

    Carpaccio van knolselder met een tartaar van Zeebaars, mierikswortel, avocado en een crême van haringcaviaar

    *Tussengerecht

    Filet van Zeetong, brandade, gepocheerd kwarteleitje en Hollandse saus

    DSC 0098

    Hoofdgerecht

    Onglet van Kalf met tuinbonen, crême van aardpeer, pommes fondant, gekonfijte sjalot, tomaat en jus van morilles

    Nagerecht

     Bittere chocolade met gepocheerde peer, espuma van amandel, brownie, vanille-ijs & karamel

    *** extra tussengerecht 5 gangen:

    Gebakken St. Jacobsvruchten in een nage van schorseneren, Dashi,  pastinaak en enoki

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    DSC 0017 liggend

    Prijs

    • 59 euro 3 gangenmenu: 

    Voorgerecht, Hoofdgerecht en Nagerecht

    • 65 euro 4 gangenmenu:

    Voorgerecht, Tussengerechten, Hoofdgerecht en Nagerecht

    • 72 euro 5 gangenmenu:

    Voorgerecht, beide Tussengerechten, Hoofdgerecht en Nagerecht

    * Indien u graag opteert voor één van de tussengerechten als voorgerecht: 5 euro supplement.

    Bij een eventuele wijziging in uw menukeuze kan er een supplement aangerekend worden.

     

     

    DSC 0085 liggend

    Assortiment Kazen

    Assortiment kazen 12 euro - Kazen in plaats van dessert supplement 6,5 euro

    Ons menu is per tafel, om u beter te bedienen, vragen wij u vriendelijk om een eenvormige menukeuze bij gezelschappen van ≤6 personen

    Lunchmenu en suggesties

    TPL_SUBTITLE_LUNCHMENU_EN_SUGGESTIES

    Zetel met pioenroos

    Seizoenssuggesties

    Wij werken met dagverse producten, prijs en beschikbaarheid afhankelijk van marktaanbod. Wij werken met een maandelijks afwisselend menu van 3, 4 of 5 gangen volgens het seizoen en streekgebonden.

    Vraag gerust naar onze suggesties. Vergeet alvast niet te noteren, 'Hopscheutenseizoen' vanaf eind februari en de maand maart.

     

    Graag op voorhand uw speciaal dieet of voedselallergie aan ons te laten weten. We gaan zorgvuldig om met uw voedselallergie. Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit voor 100% uit te sluiten.

     

     
     

     

     

    Lunchmenu

    tafel zicht op poperinge

    Wij serveren elke weekdag een lunchmenu volgens de Chef aan 38 euro per persoon.
    (Voorgerecht, Hoofdgerecht en Nagerecht)

    Onze menu's zijn telkens terug te vinden op onze Facebook & Instagram pagina's

     

    Contact

    TPL_SUBTITLE_CONTACT

    Uw reservatie is enkel geldig na telefonische of geschreven bevestiging van ons.

    Openingsuren

    TPL_SUBTITLE_OPENINGSUREN

    Openingsdagen

    Woensdagmiddag - Donderdagmiddag - Vrijdagmiddag/avond - Zaterdagavond - Zondagmiddag

    Sluitingsdagen

    Maandag - Dinsdag -  met uitzondering van groepsreservaties.

    Openingstijden

    Lunch/middag vanaf 12 uur

    Avond vanaf 18u30

    Diverse foto tuin

     

     

     

     

    Route

    TPL_SUBTITLE_ROUTE